Wij helpen ondernemers bij het opzetten, inrichten en veranderen van hun bedrijf. Wij denken vanuit de ondernemer en daarom voelen wij ons meer partner in business dan adviseur.

contact:
+31 (0)35 
7850223
info@ondernemerszaken.eu

Wij helpen
u met het
leggen van de
juiste knopen

Casus 1

U gaat een eigen bedrijf starten en u vraagt zich af bij welke ondernemingsvorm voor u de grootste fiscale voordelen zitten. U bent zich bewust van de risico’s in uw branche.

  

 


Welke ondernemingsvorm is voor mij het meest geschikt?
Een eenmanszaak, een BV of Mijn-BV

Casus 2

U bent al jaren lang succesvol werkzaam als een ondernemer in een eenmanszaak. U overweegt met een of meerdere ondernemers intensief samen te werken.

 

  


Welke ondernemingsvorm is voor mij het meest geschikt? 
Een VOF, een maatschap of een BV

Casus 3

U overweegt vanuit een loondienstverband een eigen bedrijf te starten en u wilt zekerheid van inkomen bij ziekte en/ of werkloosheid.


 

  


Welke ondernemingsvorm is voor mij het meest geschikt?
Een eenmanszaak, BV of Mijn-BV

Casus 4

U bent werkzaam als ZZP-er (b.v. in de zorgsector) en u voldoet niet aan de voorwaarden voor een VAR-verklaring. Om te voorkomen dat u (of uw opdrachtgever) alsnog naheffingen (met boetes!) ontvangt van de belastingdienst moet u een andere ondernemersvorm kiezen.
 


Welke ondernemingsvorm is voor mij het meest geschikt?
U gaat in loondienst of u kiest voor Mijn-BV

Casus 5

U bent twee jaar als uitzendkracht of werknemer in loondienst werkzaam en u dreigt als gevolg van de Flexwet zes maanden werkloos te worden en u wilt zekerheid van inkomen.


 

 

 


U en uw opdrachtgever willen een oplossing voor dit probleem.
Is er een ondernemingsvorm die deze oplossing biedt?