Wij helpen ondernemers bij het opzetten, inrichten en veranderen van hun bedrijf. Wij denken vanuit de ondernemer en daarom voelen wij ons meer partner in business dan adviseur.

contact:
+31 (0)35 
7850223
info@ondernemerszaken.eu

Wij helpen
u met koers
bepalen

Wie bent u?

Wij maken graag kennis met u maar misschien herkent u zich in de beschrijving van de doelgroep waarop wij ons richten:

  • U bent een startende, “doorstartende” of gevestigde ondernemer met- of zonder personeel;
  • U (her-) overweegt de juridische opzet van uw bedrijf omdat u in een nieuwe fase bent aangekomen of omdat uw risico-afweging daartoe aanleiding geeft;
  • U wilt de bestaande (standaard) ondernemingsvormen vergelijken en daarbij de aparte BV-vorm van mijn-BV als alternatief overwegen.

Wie zijn wij?

Ondernemerszaken is ontstaan vanuit de praktijk ervaringen van DQ2 advies en Mijn-Recht Advocaat & Fiscalist die ondernemers ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Dit begint bij de keuze van de juiste ondernemingsvorm en vanuit deze keuze helpen wij u bij een gedegen juridische-, fiscale- en administratieve inrichting van uw bedrijf.

Uit die ervaringen is gebleken dat veel ondernemers behoefte hebben aan een integrale ondersteuning op het gebied van juridische-, en fiscale zaken, financieringen, verzekeringen etc.

De gebundelde expertise van DQ2 advies en    Mijn-Recht Advocaat & Fiscalist zorgt ervoor dat u altijd 1 loket heeft voor al uw ondernemerszaken.

 


Een aanspreekpunt op het gebied van accountancy, advocatuur, financiën, fiscaliteit en assurantiën


Concurrerende tarieven voor maatwerkoplossingen


Proactief in plaats van reactief